dilluns, 17 de març del 2014

Camacho s’ulsteriza i criminalitza l’ANC

Dilluns, 17 de març de 2014 12:10 h

La popular acusa el president Mas d’estar "cada vegada més embogit" i "inhabilitat" com a president del catalans per seguir el full de ruta de l’ANC


Camacho ha optat per radicalitzar el seu discurs davant l’esfondrament electoral del seu partit que juga a favor de Ciutadans i avui, a més d’apuntar-se a criminalitzar l’ANC com va fer Girauta, ha carregat durament contra el president Mas assegurant que aquest  "s'ha passat de la ralla" en no descartar una DUI, i ha avisat que  traslladarà al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, la "gravetat" de les declaracions d'un Mas que, diu, està "cada vegada més embogit" i "inhabilitat" com a president del catalans per  haver adoptat el full de ruta de l'ANC que, segons ella, no es pot aplicar "de forma pacífica".



Camacho albira violència

La popular també ha carregat durament en contra el full de ruta que l'ANC debatrà en la seva assemblea anual el proper 5 d'abril, que preveu el control de les grans infraestructures i fronteres. "Aquest control no serà pacífic", perquè a criteri seu, "el separatisme del senyor Junqueras i l'ANC es proposen aturar els ports, aeroports i les comunicacions, mentre que nosaltres apostem per treballar en comú i en convivència". La popular també ha llençat una advertència: "A Catalunya ja s'ha ocupat l'aeroport el Prat i hi ha hagut un procés judicial. Estem parlant d'això, eh! Quan juguen amb foc, es

Camacho com Rivera, fa responsable al president Mas del que passi a partir d’ara

A criteri de la popular, el president Mas "serà el responsable del que passi i pugui succeir" a partir d'ara, perquè segons ella, el president està excitant als ciutadans de Catalunya i “no sabem si serà capaç d'aturar l'ANC i el poble de Catalunya a qui s'està incitant a ocupar infraestructures". "Mas està jugant amb foc, s'està convertint en un perill per la convivència a Catalunya i per la unitat d'Espanya", ha insistit Camacho que  ha considerat que estem davant el moment "més greu i preocupant" des que s'ha engegat el procés sobiranista.Camacho ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa abans de viatjar a Madrid per participar en la reunió de la direcció del PP.

Fa mesos que la popular va a remolc de Ciutadans i hi competeix discursivament per mirar de fer front a la fugida de vots del PPC cap a Ciutadans que  apunten totes les enquestes.