dimecres, 4 de desembre del 2013

Wert: "Només tiro la tovallola quan surto de la dutxa"

04/12/2013

EDUCACIÓ WERTGONYA

"Una cosa és que jo no sigui militant del PP i una altra és que no tingui una identificació al 110 % amb el partit", ha defensat el ministre d'Educació


Mar Sabé


El ministre d'Educació, Incultura i Esports, José Ignacio Wertwonya - EFE
El ministre d’Educació, Cultura i Esports, José Ignacio Wert, ha afirmat avui que “només tiro la tovallola quan surto de la dutxa”. Ha respost així al ser preguntat sobre si se sent “la baula dèbil” del govern espanyol i si s’ha plantejat mai “tirar la tovallola” i abandonar el ministeri.

Wert ha fet aquestes declaracions durant l’esmorzar informatiu del Fòrum d’Espanya Innova, on ha argumentat que "se sent completament indentificat amb el PP i amb el govern espanyol".

"Una cosa és que jo no sigui militant del PP i una altra és que no tingui una identificació al 110 % amb el partit: amb la seva línia política, amb el seu president i amb tots els companys de gabinet", ha defensat el ministre.

Wert també ha assegurat que els dos grups parlamentaris populars, el del Congrés i el del Senat, "l’han ajudat molt" en la tramitació de la polèmica llei d’educació (LOMCE) que s’ha aprovat únicament amb la majoria absoluta del PP i que la Generalitat ja ha manifestat que farà tot el possible per no haver-la d'aplicar.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/wert_nomes_tiro_la_tovallola_quan_surto_de_la_dutxa_97420.php