dimarts, 26 de novembre del 2013

Rafael Nadal: "Per què carai costa tant poder votar?"

26/11/2013

DRET A DECIDIR

El periodista creu que el procés català també acosta al ciutadà l'interès per "la política, la diplomàcia i l'economia"


Lluís Goñalons


El periodista Rafael Nadal. Imatge d'arxiu
A pocs dies que es faci pública la data de la pregunta de la consulta, i en el punt àlgid de les negociacions per concretar-la, el periodista Rafael Nadal fa surar avui el seu malestar davant els esculls que posen alguns per evitar-la. "Per què carai costa tant poder votar?", s'ha preguntat el periodista fent un balanç dels darrers obstacles a la pregunta del referèndum previst pel 2014. El periodista ha agafat perspectiva a l'assumpte a la tertúlia de 'Rac1'. S'ha queixat dels pals a les rodes que hi posen des de l'Estat espanyol. Però també ha dedicat crítiques a nivell intern.

"Els partidaris de la consulta som capaços de canviar una coma a la pregunta i barallar-nos... La gent un dia començarà a tirar-nos pedres"
, ha ironitzat el periodista amb una intervenció tan distesa com punyent. Les paraules de Nadal van en sintonia amb les declaracions de Pilar Rahola, qui ahir va recriminar-li al líder republicà, Oriol Junqueras, que “els partits del Sí sou un guirigall”.

Nadal creu que tot i que alguns s'embarassin contra el procés, aquest també desprèn efectes positius. "Pronuncia l'interès del ciutadà per la política, la diplomàcia i l'economia, entre d'altres aspectes políticosocials, com abans no ho havia aconseguit ningú", ha reconegut Nadal posant de relleu un dels flancs positius del procés.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/rafael_nadal_per_que_carai_costa_tant_poder_votar_97247.php