dimarts, 26 de novembre del 2013

Mas, al Banc d'Espanya: “Hauria de ser neutral”

26/11/2013

DRET A DECIDIR

El president respon des de l’Índia les amenaces de Linde al procés sobiranista


Mar Sabé



Artur Mas amb el ministre de Telecomunicacions indi Kapil Sibal



El president Artur Mas ha respost avui des de l’Índia al governador del Banc d’Espanya, Luis María Linde, que va declarar que una Catalunya independent tindria un futur apocalíptic. Mas ha afirmat que “hauria de ser més prudent” en les seves afirmacions.

El president ha recordat també que altres països de dimensions semblants a Catalunya tant dins com fora de la Unió Europea tenen una salut econòmica millor que l’espanyola.

"Les visions apocalíptiques ja no espanten a ningú", ha dit Mas, qui també ha ironitzat sobre les amenaces “de foc infernal etern” si Catalunya s’acaba independitzant. Linde “hauria d’estar al servei del conjunt de l’Estat”, ha considerat el president.

Privatitzacions i retallades

El president també ha destacat que no hi haurà noves retallades, malgrat els insistents requeriments del secretari d’Estat d’Administracions Públiques, que ha instat a la Generalitat a que compleixi amb el dèficit. També ha encarat les crítiques que li venen de la oposició, ERC inclosa, davant la seva proposta de privatitzar per aconseguir ingressos: “Els partits que critiquen les privatitzacions i concessions que diguin d’on volen retallar”, ha sentenciat.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/mas_a_linde_hauria_de_ser_neutral_97248.php