dimarts, 26 de novembre del 2013

Sala i Martín a Linde (Banc d'Espanya) : “#bocazas”

Dimarts, 26 de novembre de 2013 10:05 h

Desmunta els vaticinis del governador del Banc d’Espanya sobre la fallida d’una Catalunya independent amb una sola piulada.


El governador del Banc d'Espanya, Luis María Linde, va assegurar aquest dilluns que la independència de Catalunya és inviable perquè portaria Catalunya a una situació de fallida, Linde va donar per fet que Catalunya en deixar de ser un estat membre de la U.E sortiria de l’euro. Sala i Martin va desmuntar l’argument de Linde amb una piulada: “"Catalunya deberá abandonar euro cuando se independice". Eso, o adoptar la moneda de un país de fuera... como la de Andorra! #bocazas”. El president Mas des de l’Índia ha contestat les paraules de Linde titllant-les de “visió apocalíptica” , de “foc infernal” que ja no s’empassa ningú. 






Linde va fer aquestes manifestacions en el marc de la convenció anual de l'Associació de Mercats Financers, avui  Mas ha reclamat al governador del Banc d’Espanya que sigui s’ocupi del que li pertoca. Per a Mas, en missatges com el seu "tot és apocalíptic" i presenta un "foc infernal i etern" per a qualsevol que plantegi la sobirania de Catalunya. Però això, segons el president "ja no s'ho empassa ningú". Mas, que està de visita oficial a l'Índia, ha aprofitat per reclamar al governador del Banc d'Espanya "prudència" en les seves paraules i li ha recordat que hauria "d'estar al servei del conjunt de l'Estat i no prendre part".