dimarts, 26 de novembre del 2013

Movimiento ciudadano: masclistes, fatxendes i renegats


Dimarts, 26 de novembre de 2013 05:00 h

Una mirada als fitxatges nous i reciclats del recent invent de Ciutadans “permet fer-se una idea de quin és el substrat que l’alimenta


El nou moviment impulsat per Albert Rivera, que diu aspirar a vertebrar un projecte comú espanyol, va presentar aquest dissabte velles cares conegudes de diferents àmbits com a mostra del suport social vers el moviment tot assegurant que Espanya està malalta i que ells tenen el millor equip per curar-la.  Alguns dels “sanadors” eren vells coneguts, d’entre ells els més cridaners van estar Tomas Guasch, periodista esportiu prototipus de matxo ibèric, José María Fuster-Fabra un advocat de la ultradreta ex-militant de Fuerza Nueva i Anna Grau, una periodista ressentida afamada de fama, que s’ha guanyat la vida provocant. El  trio és una mostra prou significativa del tarannà del partit de Rivera i Cañas, que fa uns dies va amenaçar en muntar un Ulster a Catalunya.

Comencen a construir “El Ulster que os vais a cagar”

Tenia raó Jordi Cañas quant va dir sortint d’una tertúlia amb la seva habitual superioritat, “os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar” ho han començat a fer aquest cap de setmana en un festival amb cobertura de progressisme però que en realitat ha estat un festival de l’horror a veure qui la deia i la feia més grossa.

Un mascle ibèric, un fatxenda i una periodista amargada membres de l’Ulster amb que ens amenaça Cañas

És evident que amb aquests personatges i argumentari que van explicar els protagonista com a molt lideraran la derrota clara i contundent dels unionistes davant la voluntat d’un poble que per damunt de tot hi ha posat i posarà la democràcia al capdavant.

Espanyol, ultra i de pura sang catalana

José María Fuster-Fabra, l’advocat ultra que ha fet el salt als mitjans com a defensor de quatre Mossos dels 9  imputats pel cas Raval, va cloure el seu discurs en defensa de la unitat d’Espanya dient: “Jo sóc català, fill, nét i besnét de catalans. No estic més contaminat per cap més sang espanyola que la catalana que corre per les meves venes”.

En contra la “mafia indepe” li plouen encàrrecs

La periodista Anna Grau, ploma apreciada de l’ABC ensenya des de fa setmanes el seu ressentiment vers Catalunya i els mitjans en els que ha treballat, en pocs dies ens ha regalat  articles carregats d’autoodi i plens d’insults. En l’últim article acaba argumentant que: "lo peor es la división entre nosotros mismos, la quiebra de la complicidad colectiva, del respeto al matiz. La reducción al absurdo cuando no al fascismo". " Visca Catalunya realmente libre, viva Cataluña realmente libre...".



El mascle ibèric carregat de tópics


El periodista Tomás Guasch, en un vídeo de presentació es retrata en poc més d’un minut. Enyorança de l’Espanya del passat, torus, futbol i petons, sobretot, a les dones i per acabar una cita estrella: "ya está bien la coña...Está historia se ha de acabar, hay que hacer como dijo el Guerra, dejar España que no la conozca ni la madre que la parió".


http://directe.cat/325658