dilluns, 30 de setembre del 2013

Rajoy: "Vull una Catalunya espanyola i una Espanya catalana"

30/09/2013

Dret a decidir

El president espanyol demana a Mas que pensi les seves decisions i tingui "gestos de grandesa"


Nerea Rodríguez


El Hilillos de Plasma a Astaná
El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha instat avui al president de la Generalitat, Artur Mas, a estar a l'alçada de les circumstàncies i no generar falses expectatives. "Vull una Catalunya espanyola i una Espanya catalana. És el que vull i pel que plantaré cara", ha recalcat.

El cap de l’Executiu espanyol ha instat també Mas a pensar molt bé les pròximes decisions que adoptarà al voltant a les seves aspiracions sobiranistes, perquè creu que tot i que ha donat passos equivocats, encara s'està a temps de tenir "gestos de grandesa".

Rajoy ha respost d'aquesta forma en roda de premsa a la capital del Kazakhstan, Astaná, on es troba de visita oficial, a la determinació de Mas, avalada pel Parlament, de portar al Congrés la reclamació d'una consulta sobre el futur de Catalunya.



  http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/rajoy_vull_una_catalunya_espanyola_i_una_espanya_catalana_96229.php

1 comentari :

Anònim ha dit...

Sr. Rajoy, yo lo que quiero es una Catalunya enmanzipada de EsPPaña ( madre que nos ha menospreciado,engañado, una madre que no nos deja ser como somos sin más). Así que mi derecho es tan importante como el suyo.