dilluns, 30 de setembre del 2013

Ultres cremen estelades per recaptar fons per assistir a la concentració del 12-O a Barcelona

30/09/2013

La plataforma ‘España en Marcha’ explica que després de cremar les estelades, "el cel es va ennegrir de sobte… i va esclatar la pluja"


Nerea Rodríguez


Imatge de la crema d'estelades
Les joventuts de la plataforma ‘España en Marcha’ es van reunir aquest dissabte per cremar “draps separatistes” i, alhora, recaptar fons per assistir a la manifestació convocada a Barcelona el 12 d’Octubre, per celebrar el dia de la Hispanitat. Segons informa la plataforma en la pàgina web Patriotas.es, es va recaptar un terç de les despeses del viatge.

En la concentració de dissabte, on segons la plataforma es va “gaudir de música, barbacoa, vaques i DJs”, es van cremar “el draps separatistes, que representen el desig dels separatistes catalans de separar-se d'Espanya”. Hi van assistir unes 200 persones, segons la mateixa plataforma.

Després de cremar les estelades, “el cel es va ennegrir de sobte… i va esclatar la pluja, però quan més queia els assistents que veien com cremaven els draps, vam començar a entonar les nostres cançons d'amor i de guerra creant una atmosfera inigualable en la qual els crits reivindicant l'espanyolitat de Catalunya tallaven l'abundant pluja que estava caient”, senyala la plataforma, que afegeix: “No es va moure ningú de la plaça”.

La plataforma, que aglutina ‘La Falange’, ‘Nudo Patriota Español’, ‘Alianza Nacional’ i ‘Democracia Nacional’, denuncia controls de la Guàrdia Civil a la sortida del recinte privat on es va produir la concentració, i sentencien: “Propera parada: Barcelona. Les organitzacions que formen ‘España en Marcha’ conviden a tots els patriotes que assisteixin aquest 12 d'Octubre a Barcelona a reivindicar l'espanyolitat de Catalunya i a defensar la unitat d'Espanya enfront del separatisme”.

" Segur que els Encaputxats del 11s2013 no eren Independentistes, eren Ultres Fent-se passar com a tal, per desprestigiar la Diada "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/09/ultres_cremen_estelades_per_recaptar_fons_per_assistir_a_la_concentracio_del_12-o_a_barcelona_96227.php