dijous, 5 de desembre del 2019

Així una kurdo-catalana deixa en evidència Pedro Sánchez



GOVERN ESPANYOL






El Nacional
Barcelona. Dijous, 5 de desembre de 2019














La periodista kurdo-catalana Amina Hussein ha deixat en evidència el president espanyol, Pedro Sánchez, després que ahir es va reunir amb el president de Turquia, Tayyip Erdogan.



"Vostè es va reunir ahir amb Erdogan. No li va preguntar sobre els seus bombardejos contra la població civil? Com parla de "cooperació en els països d'origen?. La seva operació militar va provocar la fugida de més de 300.000 persones, i moltes intentaran arribar a la UE i sí moltes moriran al mar", ha indicat.







  





Sánchez ha escrit un tuit descrivint el drama dels refugiats, però referint-se a Mauritània. "El mar és escenari d'una nova tragèdia. Moren 57 persones que anhelaven un futur millor.


La comunitat internacional ha d'actuar amb urgència amb polítiques migratòries solidàries i comuns, amb cooperació en els països d'origen i contra les màfies que trafiquen amb persones", ha indicat el president espanyol.



En un altre tuit, Sánchez no s'ha estat de celebrar la trobada que va mantenir ahir amb Erdogan. "Trobada amb el president turc, que ha agraït a Espanya el manteniment de la missió a Turquia en el marc de l'Aliança Atlàntica. Hem conversat també sobre l'oportunitat d'enfortir les relacions entre tots dos països en el terreny econòmic", ha indicat el mandatari espanyol.






  









ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/kurdo-catalana-deixa-evidencia-pedro-sanchez_448698_102.html