dimecres, 24 de juliol del 2019

[Vídeo] Així riu Marchena quan li pregunten per les sentències contra els presos polítics



JUDICI FARSA






Lamentable escena del legislador mentre la sala que ell presideix del TS està en plena deliberació







Gerard Sesé 23/07/2019













El programa de La Sexta, ‘Al rojo vivo’, ha connectat avui en directe amb San Lorenzo del Escorial, ja que la Universitat Complutense de Madrid oferia una conferència del magistrat del Tribunal Suprem Manuel Marchena.



En plena deliberació que ha de dictaminar les sentències als presos polítics i al procés, una decisió que pot significar un punt d’inflexió important pel futur esdevenir dels dos països, Marchena ha fet burla en les respostes i ha esclatat a riure un parell de vegades forçant, fins i tot, els aplaudiments dels allà presents, com si es tractés d’un showman.



El presentador de la caverna, Antonio Farreras, explicava que el reporter de la seva cadena acabava de preguntar a Marchena quan tenia previst el tribunal publicar les sentències. El jutge tirava pilotes fora en un to despreocupat i molt lluny del que hauria de donar un
magistrat que té a les seves mans una de les sentències més importants per a la història contemporània de les relacions entre Catalunya i Espanya.



“Sé que tu ho entens” li deia al periodista, sempre amb un somrís als llavis. “Jo no puc convertir això en una intervenció de preguntes i respostes” i explicava que “havia de guardar silenci”. A partir d’aquí, es feia el suec i feia referència a la seva conferència per evitar les preguntes, entre rialles, bromes i conyes.



A més, per acabar-ho d’adobar, una de les empreses que patrocinava l’esdeveniment i que presidia la sala de conferències és Banco Santander, una de les empreses de l’Ibex-35 que va pagar un dineral a petició de Mariano Rajoy quan presidia Espanya per aturar el procés. Allò tan espanyol de “todo atado y bien atado”.



Qualsevol dels presos que pugui veure aquest moment, segur que no els fa gens de gràcia, com a la majoria de la societat catalana.

Aquí el moment:













ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/video-aixi-riu-marchena-quan-li-pregunten-per-les-sentencies-contra-els-presos-politics/