dilluns, 25 de març del 2019

[VÍDEO] Marchena impedeix a Pina de demostrar que un guàrdia civil es contradiu sobre el 20-S



PAÍS > PRINCIPAT






El tinent de la Guàrdia Civil responsable de l’operatiu de seguretat del 20-S ha relatat un clima d'agressivitat que quan va declarar a l'Audiència espanyola no va explicar 













Per: Redacció

25.03.2019  18:00




El tinent de la Guàrdia Civil responsable de l’operatiu de seguretat del 20-S ha relatat a preguntes del fiscal en el judici contra el procés un clima d’alta agressivitat dels manifestants, que els haurien insultat, amenaçat i llançat ampolles. Tanmateix, quan va declarar davant de l’Audiència espanyola el 16 d’octubre de 2017 no va explicar aquests incidents, fet que ha destacat l’advocat Jordi Pina per a mostrar la contradicció.



El lletrat li ha demanat per què si va rebre aquells insults, no ho va explicar llavors, però el president de la sala, Manuel Marchena, ha posat impediments de manera reiterada, obligant-lo a reformular la pregunta en diverses ocasions i impedint que quedés evidenciada la contradicció. Pina ha manifestat la seva sorpresa de per què aquell dia, molt més pròxim a la data dels fets, no ho va dir i en canvi ho fa ara. Tanmateix, el tinent no ha trobat motius per a explicar per què no ho va declarar.





Vegeu-ho ací:

















ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-marchena-pina-guardia-civil-contradiccio/