divendres, 29 de març del 2019

[Vídeo] Les bones maneres de Bosch amb el periodista que Borrell ha volgut humiliar




El periodista alemany Tim Sebastian va entrevistar l'actual conseller d'Exteriors, just quan part del Govern legítim va marxar a l'exili i la resta empresonat





 























Josep Borrell ha perdut els nervis en una entrevista recent amb un periodista de la televisió alemanya Deutsche Welle, una xarxa de mitjans públics que emet gairebé en la seva totalitat a l’exterior. “Pari, si continua així jo paro l’entrevista. Està mentint contínuament” etziba el ministre d’Exteriors espanyol a Tim Sebastian.



   
Una postura que contrasta amb l’actitud d’Alfred Bosch amb el mateix periodista, durant
una entrevista emesa al novembre de l’any 2017. En aquella data, part del Govern legítim va marxar a l’exili i la resta va ser empresonat per ordre de la jutgessa Carmen Lamela.



Davant d’un fet polític de gran magnitud, el periodista alemany va voler entrevistar l’aleshores regidor d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona. “A nosaltres ens encanta votar”, aquest era el principal missatge que durant més de vint minuts va repetir Bosch.



Les preguntes de Sebastian giraven al voltant, entre altres, de com quedaria Catalunya després dels fets d’octubre i com els membres del Govern defensarien la seva legitimitat des de l’exili o la presó. Més enllà de les respostes, qualsevol persona que es miri l’entrevista pot detectar un to cordial i poc vehement per part del conseller d’Exteriors.



Sobre l’actitud de Borrell, Alfred Bosch s’ha limitat a expressar que “si algú se sent insegur en una entrevista, és perquè no té arguments o perquè no està tranquil”.






ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/video-les-bones-maneres-de-bosch-amb-el-periodista-que-borrell-ha-volgut-humillar/