dimecres, 14 de novembre del 2018

Aragonès es reuneix amb Puigdemont a Waterloo



EXILI







El Nacional
Foto: Twitter / @perearagones
Barcelona. Dimecres, 14 de novembre de 2018
















El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha viatjat a Waterloo per reunir-se amb el president a l'exili Carles Puigdemont. Ho ha comunicat el mateix Aragonès en una piulada on indica que amb Puigdemont han "pogut analitzar plegats la situació política i ens hem emplaçat a seguir treballant conjuntament". A més a més han compartit una fotografia de tots dos. És la primera vegada que el conseller d'Economia i Hisenda es reuneix amb Puigdemont des de que està exiliat.













En un altre missatge a Twitter, el vicepresident ha indicat que també s'ha trobat amb els consellers exiliats Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig per "compartir anàlisi i reflexions estratègiques". A més a més, apunta que els hi han fet arribar l'escalf dels catalans amb els presos i exiliats.














El president Puigdemont també es reunirà aquest dimecres amb l'organització vinculada a la CUP Poble Lliure. Una delegació formada per Mireia Caldés i Guillem Fuster es reuniran amb Carles Puigdemont i Toni Comín per aprofundir sobre el Consell per la República.



Aquesta reunió es produeix l'endemà que el president a l'exili obrís la porta, en una entrevista a Catalunya Ràdio, a concórrer a les eleccions europees de número dos d'Oriol Junqueras. Per la seva banda, els republicans han evitat posicionar-se sobre l'oferta i han optat pel silenci.








Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/aragones-reuneix-puigdemont-waterloo_324417_102.html