dimarts, 20 de novembre del 2018

Ábalos instrumentalitza l’accident del tren de Vacarisses per a pressionar l’independentisme pel pressupost



MÓN - ESPANYA







Admet que s'ha desatès la xarxa de Rodalia i que és un 'gran problema'
















Per: Redacció 

20.11.2018  18:18





El ministre de Foment espanyol, José Luis Ábalos, ha condicionat la millora de la xarxa ferroviària de Rodalia, inclosa la R4, on avui hi ha hagut un accident amb un mort a causa del descarrilament d’un tren per una esllavissada, al fet que s’aprovi el pressupost del govern espanyol. D’aquesta manera, ha tornat a pressionar ERC i el PDECat.



Ábalos ha contestat així la pregunta de la senadora d’ERC Mirella Cortès, que reclamava un pla d’inversions efectiu i real per millorar la infrastructura. ‘Espero que sigui vostè el ministre que posi punt i final a aquestes reivindicacions’, ha dit Cortès. ‘Per a això necessito la seva col·laboració’, ha respost Ábalos.





Ha admès que hi ha un ‘gran problema’ i un deute amb el sistema de Rodalia: ‘Hem prioritzat altres sistemes i aquest ha estat totalment relegat’. El ministre també ha lamentat l’accident mortal i ha traslladat el condol de l’executiu espanyol a la família de la víctima i a la resta d’afectats pel sinistre.







Enllaç notícia :

https://www.vilaweb.cat/noticies/abalos-condiciona-la-millora-de-la-xarxa-ferroviaria-de-rodalies-a-laprovacio-dels-pressupostos/