dimecres, 2 de maig del 2018

L’ANC farà una consulta interna amb tres possibilitats per a fixar la seva posició sobre la investidura



PAÍS - PRINCIPAT







Els demanara si s'ha de continuar apostant per Puigdemont, a acceptar un govern alternatiu o, per contra, repetir les eleccions.
















Per: Redacció 

02.05.2018  13:14






A partir de demà i fins divendres, tots els socis i sòcies amb dret a vot de l’ANC podran decidir quina ha de ser la posició de l’entitat davant una possible investidura a la presidència de la Generalitat. Tenint en compte que el dia 22 de maig finalitza el termini per a investir nou president o presidenta, l’ANC diu que vol donar la veu a les bases en una situació ‘tan excepcional’.



En total, es formularan dues preguntes. La primera és que, si ateses les pressions de les institucions espanyoles, l’ANC ha de continuar demanant la investidura del president Carles Puigdemont, ‘d’acord amb el mandat del 21 de desembre’.



En el cas que els partits polítics independentistes renunciïn a investir a
Puigdemont, l’ANC preguntarà als socis si estarien d’acord a acceptar un govern alternatiu o, per contra, repetir les eleccions fins que s’accepti el resultat, rebutjant les imposicions de l’estat espanyol.



Les votacions es faran a través del web de l’Assemblea, i la consulta serà oberta a tots els membres amb dret a vot. Un cop finalitzada la votació, els resultats es faran públics al mateix web de l’entitat.








Enllaç notícia :