dimecres, 2 de maig del 2018

Un jutge de Martorell investiga un professor de l’IES El Palau per ‘discriminació i contra la integritat moral’



PAÍS - PRINCIPAT







La causa contra els nou professors es divideix en dos procediments que portaran dos jutges diferents.
















Per: Redacció 

02.05.2018  13:45





El jutjat d’instrucció número 3 de Martorell investiga un dels nou professors de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca denunciats per la fiscalia espanyola per haver criticat la violència policíaca de l’1-O. Es tracta d’un professor de la classe optativa de 3r d’ESO a qui la Guàrdia Civil, primer, i la fiscalia, després, acusen d’haver demanat als alumnes el 20 d’octubre qui era fill de guàrdies civils. La causa oberta contra tots ells s’ha dividit en dos procediments; aquest primer, i un altre que portarà el jutjat número 7 de Martorell contra els altres vuit professors.



Sempre segons la denúncia de la fiscalia, que dóna per bo l’atestat de la Guàrdia Civil que alhora es basa en la denúncia d’un grup de pares del centre, aquest
professor va demanar que alcessin la mà els fills de guàrdies civils. I que els va dir que entenia que no volguessin fer vaga els dies 25 i 26 d’octubre, quan els sindicats d’estudiants havien convocat aturades contra la repressió que duien a terme els cossos policíacs espanyols.



Diu el document de la fiscalia que com que els va dir que podien anar a classe amb normalitat aquells dies, els posava en evidència. ‘Els assenyalava així per a poder ser el blanc del rebuig i l’hostilitat dels seus companys de l’aula’, afegeix.
Per aquests fets, el jutge els investiga pels delictes de discriminació i contra la integritat moral.








Enllaç notícia :