dimecres, 30 de maig del 2018

El grup francès Elis també s'implanta a Barcelona



Zona  Franca







La bugaderia industrial inaugura la seva planta més gran d'Espanya que donarà ocupació a més de 200 persones.








Redacció VIA Empresa Barcelona



L'empresa francesa de bugaderia Elis té 39 centres a Espanya | Elis Facebook
 




El grup francès Elis, empresa europea especialitzada en lloguer i manteniment de roba llisa, vestuari de treball i equips d'higiene i benestar, inaugura dijous 7 de juny la seva nova planta de bugaderia industrial a la Zona Franca de Barcelona. 


 Les noves instal·lacions són les més avançades tecnològicament del grup a escala mundial i les més grans d’Espanya. La nova planta, que ha comptat amb una inversió de 22 milions d'euros, donarà ocupació a més de 200 persones.



La presentació comptarà amb la presència de Romain Dupuy, director general de la firma Elis, qui donarà a conèixer els detalls de la nova planta, així com el seu
impacte per a la ciutat de Barcelona i per al grup a escala global.



La nova planta donarà ocupació a més de 200 persones



La nova bugaderia industrial d’Elis ocupa 13.000 metres quadrats i té capacitat per tractar fins a 500 tones de roba llisa per setmana, principalment dels hotels i restaurants de Barcelona. La tecnologia d'última generació instal·lada en aquesta planta la converteixen en un exemple “únic al món”, apunta l’empresa, en matèria de producció i estalvi energètic. La planta utilitza energia solar per cobrir el 20% de l'energia necessària per a l'escalfament de l'aigua i, a més, recicla l'aigua internament per al seu màxim aprofitament.



L'empresa francesa ja compta amb 440 centres, 39 d'ells a Espanya i dóna servei a més de 400.000 clients en tot el món.







Enllaç notícia :

https://www.viaempresa.cat/territori/grup-frances-elis-planta-barcelona_54190_102.html?utm_source=portada%20mon