dissabte, 28 d’octubre del 2017

El formulari que Espanya envia als seus socis de la UE contra la República catalana



INDEPENDÈNCIA







El Nacional
Foto: Efe
Barcelona. Divendres, 27 d'octubre de 2017






















El govern espanyol ha enviat un formulari als seus socis de la UE per rebutjar la proclamació de la República catalana, segons ha informat el corresponsal a Brussel·les de la televisió alemanya ARD, Markus Preiss. El periodista ha difós el text del formulari espanyol, que assenyala el següent:



"Enviarem una curta nota sobre la Declaració Unilateral d'Independència que acaba de ser aprovada per "70 representants del poble" al Parlament regional català en una votació secreta sense la presència de l'oposició. Però un clar posicionament tan aviat com sigui possible seria molt ben benvingut i ajudaria molt. Aquí tenen unes ratlles que els demanem que incloguin en el posicionament, curt i clar.



"1. (Nom del país) no reconeix i no reconeixerà de cap manera la declaració unilateral il·legal que s'ha aprovat avui al Parlament regional català.



"2. La condemnem com a violació flagrant de l'Estat de dret, la democràcia i la Constitució espanyola, que és una part del marc legal europeu.



"3. Fem confiança en el govern espanyol i en les seves institucions democràtiques per restaurar l'Estat de dret i l'ordre constitucional, per garantir les llibertats i els drets de tots els ciutadans".













Video Explica que el Gobierno Español ha enviat e-mail a governs europeus amb ls frases exactes dl qe han d dir sobre Cat :













Millor EFTA

















Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/formulari-espanya-envia-socis-ue-contra-republica-catalana_206802_102.html