dijous, 14 de setembre del 2017

La Guàrdia Civil bloqueja l’arribada d’un miler d’armes llargues pels Mossos d’Esquadra



GUARDIA CIVIL









Aquest armament és indispensable per fer front a l’alerta terrorista, que és de nivell 4 sobre 5.








per Redacció 14/09/2017





Mossos d'Esquadra   | ACN
 



La Guàrdia Civil estaria bloquejant, des de fa un any, l’arribada d’un miler d’armes llargues comprades pels Mossos d’Esquadra, segons ha avançat aquest dijous al matí el programa 'El Món a RAC1' i ha confirmat posteriorment el conseller d'Interior, Joaquim Forn.





Segons aquesta informació, el 19 d'octubre de l'any passat, el Departament d'Interior va demanar l'autorització al Ministeri per adquirir el lot d'un miler de fusells i metralletes i prop de cinc milions de cartutxos, però fa deu mesos que la Intervenció Central d'Armes i Explosius de la Guàrdia Civil té bloquejada l'autorització per fer arribar les armes al cos policial catalana.





Segons RAC1, els anteriors processos de compra d'armament s'havien resolt en uns dos mesos.






Per tant, és la primera vegada que hi ha aquest bloqueig, que coincideix amb el veto del Ministeri de l'Interior als Mossos perquè tinguin accés a l'Europol. A més, aquest armament és indispensable per fer front a l’alerta terrorista, que és de nivell 4 sobre 5.








Enllaç notícia :

http://elmon.cat/noticia/229372/guardia-civil-bloqueja-larribada-dun-miler-darmes-llargues-pels-mossos-desquadra-segons-rac1#.Wbo_ECAXcYM.twitter