dijous, 24 d’agost del 2017

[VÍDEO] Aplaudiments d’homenatge a les víctimesa a la Rambla a les 16.50, una setmana després



PAÍS - PRINCIPAT







S'ha produit al mosaic de Joan Miró al Pla de l'ós, que durant tota la setmana s'ha anat omplint de flors i espelmes per recordar els morts en l'atemptat.
















Per: Redacció 

24.08.2017  18:03






Faltaven deu minuts per les cinc de la tarda quan la furgoneta que conduïa Younes Abouyaaqoub va entrar al carril central de la Rambla de Barcelona i va atropellar tot el que es va trobar davant seu. El recorregut va acabar a l’altura del carrer Hospital i va deixar tretze morts.



Avui fa una setmana que van tenir lloc aquests fets i avui una multitud ha volgut homenatjar les víctimes de la Rambla amb un sonor aplaudiment a les 16.50. Durant tota la setmana, des de la manifestació del divendres passat, el mosaic de Joan Miró al Pla de l’ós s’ha anat omplint de flors i espelmes dipositades per tots aquells que han volgut recordar els morts en l’atemptat. Aquest punt de la Rambla, on va acabar el recorregut de la furgoneta, ha estat l’escenari de l’aplaudiment d’homenatge.













La ciutat de Barcelona tornarà a manifestar-se el dissabte contra els atemptats i en solidaritat amb les víctimes. Tot i que són moltes les autoritats que ja han confirmat la seva presència a la marxa, seran la policia, els serveis d’emergències i altres cossos que van encarregar-se d’atendre les víctimes els que presidiran aquesta manifestació sota el lema ‘No tinc por’.







Enllaç notícia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/video-aplaudiments-dhomenatge-a-les-victimesa-a-la-rambla-a-les-16-50-una-setmana-despres/