dijous, 27 de juliol del 2017

Arrufat acusa l’Estat espanyol d’iniciar “un cop d’estat”



1 - O







El Nacional
Foto: ACN
Barcelona. Dijous, 27 de juliol de 2017




















El portaveu del secretariat nacional de la CUP, Quim Arrufat, ha carregat aquest dijous al matí contra l’Estat espanyol arran dels interrogatoris que en els darrers dies està duent a terme la Guàrdia Civil a membres relacionats amb l'1-O.



Aquest dijous qui s'ha dirigit a la comissaria de Travessera de Gràcia a prestar declaració han estat l’exportaveu del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, i el director general de comunicació del Govern, Jaume Clotet. Dos interrogatoris que es sumen als de dimecres del secretari general de Presidència, Joaquim Nin i el director general d’Atenció Ciutadana, Jordi Graells.



Davant d’aquests interrogatoris, Arrufat ha carregat durament a les xarxes socials contra l’Estat espanyol, que ha qualificat de “cop d’estat en marxa” aquests interrogatoris. En una de les piulades, Arrufat ha ironitzat: “Aquí l’Estat espanyol, el Règim del 78 pletòric, dialogant molt fort”, acompanyat d’una
fotografia d’un agent de la Guàrdia Civil.












Abans, Arrufat ja havia escrit: “Inici d’estat d’excepció militar. Preludi de suspensió general de drets democràtics. Imatge d’un cop d’estat en marxa”. A més a més, Arrufat ha afirmat que “citar Joan Ignasi Elena a declarar a la Guàrdia Civil també mostra que no discriminen, que van contra tots”.























Enllaç noticia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/arufat-cop-estat-govern-espanyol_178278_102.html