dilluns, 22 d’agost del 2016

Ada Colau, favorable a assistir a la manifestació de l'Onze de Setembre



DIADA NACIONAL



"Hi ha més motius per ser-hi que per no ser-hi", declara l'alcaldessa de Barcelona

 

Tot el que cal saber sobre la Diada de l'Onze de Setembre de 2016






| 22/08/2016 a les 13:25h
Ada Colau, entrevistada al canal 3/24 | @324cat



Ada Colau s'ha mostrat favorable a assistir a les mobilitzacions de l'Onze de Setembre convocades per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. "Hi ha més motius per ser-hi que per no ser-hi", ha declarat l'alcaldessa de Barcelona després d'explicar que l'Ajuntament encara "ha de decidir de quina manera hi participarà" al programa Migdia al Dia del canal 3/24.



Entre aquests "motius" pels quals Colau ha argumentat que hauria de ser a la manifestació de la Diada, hi ha el fet de ser "amfitriona d'una mobilització massiva", la continuïtat del govern del PP a l'estat espanyol o el suport a Carme Forcadell. Per això, la batllessa ha anat més enllà hi ha subratllat que, tot i no adherir-se estrictament al full de ruta independentista del Parlament o a la unilateralitat, "el primer és el primer: la defensa de la sobirania de Catalunya".



Es tracta d'una posició molt diferent a la que va expressar el president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, que va afirmar que no se sent "massa apel·lat, sinó més aviat rebutjat" per la convocatòria de l'ANC i Òmnium.



"En absolut" es planteja presentar-se a presidenta de la Generalitat

D'altra banda, Colau ha assegurat que "en absolut" es planteja encapçalar una candidatura a la presidència de la Generalitat. "El que vull ser és una bona alcaldessa de Barcelona", ha reblat, alhora que s'ha compromès a acabar el seu mandat com a alcaldessa.



Tot i això, sí que ha mostrat la seva predisposició en participar en la construcció d'un nou espai polític que a partir del més de setembre ja tindrà "dates al calendari". L'objectiu és "generar un espai nou on molta gent que no vingui de formacions polítiques s'hi senti còmode", ha explicat.

  




Enllaç noticia :