dijous, 26 de maig del 2016

El govern espanyol menysprea el front comú català pel Corredor Mediterrani



CORREDOR MEDITERRANI

Julio Gómez Pomar, número 2 de Foment, respon el conseller Josep Rull que el govern espanyol ''no necessita de cap coordinació tècnica'' per impulsar la infraestructura

Puigdemont lidera un front per fer «inajornable» el Corredor Mediterrani

 

, Palau de Pedralbes | 26/05/2016 a les 12:33h

 



Foto de família dels assistents a la reunió sobre el corredor mediterrani. Foto: ACN




El govern espanyol ha menyspreat el front comú pel Corredor Mediterrani que un centenar d'agents econòmics, socials i polítics van visualitzar ahir en un acte al Palau de Pedralbes. Julio Gómez Pomar, número 2 del Ministeri Foment, ha assegurat aquest dijous a Barcelona que l'executiu espanyol ''no necessita de cap coordinació tècnica'' per impulsar aquesta infraestructura.


El secretari d'Estat d'Infraestructures i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, han
mantingut aquest matí una picabaralla dialèctica a l'entorn del Corredor del Mediterrani en un debat sobre aquesta infraestructura organitzat pel diari econòmic Expansión.

Pomar ha manifestat una contundent negativa a consensuar un coordinador tècnic per fer el seguiment d'obres del Corredor perquè el govern espanyol, ''té suficient capacitat de direcció'', en resposta a la petició de Rull de consensuar un tècnic.


Rull, per la seva banda, ha acusat Gómez Pomar d'utilitzar un to institucional ''inaudit'' i que semblava que havia vingut a Barcelona a ''renyar'' al conseller''.




Enllaç noticia :