dimecres, 10 de febrer del 2016

Rajoy ara usa Catalunya per a pressionar al PSOE

Dimecres, 10 de febrer de 2016 14:30 h

El president en funcions retreu a Sánchez que el seu document no parli de Catalunya quan és “el principal problema d’Espanya”.












El president espanyol en funcions, Mariano Rajoy, creu que és “sorprenent” que el document amb propostes de govern que proposa Pedro Sánchez no parli del problema “més important” d’Espanya en aquests moments que és, segons Rajoy, “l’amenaça independentista a Catalunya”. Segons recull l'ACN, Rajoy ha dit que és una gran irresponsabilitat que el PSOE no fixi entre els seus grans objectius el manteniment de la unitat nacional i no es posicioni amb claredat en contra del dret a l’autodeterminació.


El president en funcions de l'estat espanyol, Mariano Rajoy, Insisteix en un negociar govern popular amb PSOE i C’s perquè “qualsevol altra cosa és una broma i una irresponsabilitat”.

Segons el líder del PP, el “no” de Pedro Sánchez a la seva proposta de govern amb el PSOE i C’s només porta a “fórmules impossibles i comèdies” com un govern socialista amb el suport de “populistes i separatistes” que posaria en qüestió, assegura, l’actual marc de convivència i solidaritat.


Enllaç noticia :