dimarts, 19 de gener del 2016

Puigdemont demanarà una reunió amb el futur president espanyol en cas que hi hagi investidura

ORIOL MARCH Barcelona





Segona reunió del nou Govern / PERE VIRGILI


El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, reclamarà al futur cap de govern espanyol una reunió per tractar "assumptes importants", sempre que hi hagi investidura a l'Estat i els esdeveniments no es precipitin cap a unes noves eleccions. 

"El que és preferible és que hi hagi un govern [espanyol] que escolti la ciutadania i que respecti la democràcia", ha insistit Munté, que també ha apuntat que Puigdemont trucarà al futur president espanyol per felicitar-lo en el moment en què assumeixi el càrrec.


"No desitgem la continuïtat de cap de les persones actuals [que formen part de l'executiu]", ha apuntat la consellera de la Presidència en referència a Mariano Rajoy, que no ha trucat al president de la Generalitat per felicitar-lo per haver arribat al càrrec. 

De fet, Rajoy només ha centrat els seus esforços a advertir el nou executiu català que  no en deixarà passar "ni una" en el marc del procés sobiranista. A dia d'avui, el líder del PP no ha tingut cap contacte amb Puigdemont, segons ha explicat la dirigent de Convergència.

Pel que fa a una hipotètica trobada amb el rei espanyol, que en el seu moment es va negar a rebre la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, Munté ha evitat comentaris.


Enllaç noticia :