dijous, 31 de desembre del 2015

Els partidaris de la DUI demanem un gest de Junts i de la CUP per la Unilateralitat.Per Salvador Molins Escudé

(Fotografia de la Cadena Bàltica. Un any després tots tres països eren independents. Els seus partits polítics també feien el ruc i el Poble va tirar pel dret)

1 comentari :

Joserp Maria ha dit...

Jo fa molt de temps que vinc dient que la ùnica sortida ràpida d`espanya ès la DUI. Quantas secesions han estat mai pactades una o dues entre cent. Una DUI representa traslladar la sortida als tribunals internacionals.
Totes les DIU en els ùltims doscents anys, han estat acceptades i esdevingudes en nous estats.
En tant ès negocien els actius i passius l`estat queda desactivat, nomès pot aportar al-legacios impugnatives, en tan el secesionat tambè aporta les mil i una raons que en aquest cas Catalunya pot justifica-la, de ìndole polìtica,social,econòmica, cultural,educativa i altres de genocidas, espoliativas i acusatives per la causa de centenar de mil-lers de morts i desapareguts desde 1714 fins a 2015. No dubto del èxit d`una DUI, nomès hi ha elements positius per a Catalunya que es oriduïràn en portar-la a cap doncs senyors, no hi haurà independència di avans no hi ha ruptura amb aquest estat decadent del seu imperi, i de casta colonialista castellana,que afortunadament ja se li veu el seu trist final.