dilluns, 30 de novembre del 2015

[Vídeo] Alfred Bosch a l'Alberto Fernández: "no aconseguiran partir-nos, ho tenen negre com el bigoti de l'Aznar"

Dilluns, 30 de novembre de 2015 15:25 h

El vídeo del discurs d’Alfred Bosch oposant-se a l’intent del PP de censurar la declaració de desconnexió del Parlament es fa viral


Divendres passat ERC-Barcelona va votar en contra de la proposta del PP que volia que l’Ajuntament de Barcelona rebutgés la declaració d’inici del procés del Parlament aprovada per Junts Pel Sí i la CUP. Al PP li va sortir el tret per al culata perquè una majoria de regidors - 28 dels 41, és a dir dos terços dels representants-, es van oposar a censurar el vot del Parlament. En el vídeo es veu ecom el  president del grup municipal d'ERC, Alfred Bosch,  ridiculitza la proposta del PP i li dóna les gràcies per revifar el debat sobre declaració d’inici del procés sense “gastar cupo”. 
 
 
 

“Gràcies per coincidir en que aquest tema és important i que aborda els problemes reals com la generació d’ocupació, el desenvolupament econòmic, etc. Sinó no ho portarien al ple, oi?”, li etzibà Bosch que adverteix Fernández Díaz que si preten partir l'independentisme ho té negre com el bigoti d'Aznar.



El republicà també agraeix al PP el fet de “generar un iniciativa que genera un doble rebuig i per demostrar que Barcelona no està en contra de la declaració i que per tant una doble negació es pot interpretar com un sí”. També recorda al PP la seva ajuda per impulsar el procés i ha afirma que caldria fer un monument al PP que resi: “Als companys del PP, que quan ens faltava una mica l’alè, ens fan reviscolar amb el núvol  de la por, la tempesta de l’amenaça i l’espasa del No. El poble de Catalunya eternament agraït”.







Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/456030/video-alfred-bosch-a-l-alberto-fernandez-no-aconseguiran-partir-nos-ho-tenen-negre-com-el-