dilluns, 30 de novembre del 2015

[Exclusiva] Imputada la número 3 del PSC al Congrés per 5 pressumptes delictes

Dilluns, 30 de novembre de 2015 13:00 h


Mercè Perea és una estreta col·laboradora de Chacón i tinent d'alcalde a l'Hospitalet i citada a declarar demà


Un nou escàndol escàndol sacseja el PSC. Segons ha pogut saber el directe!cat Mercè Perea Conillas, actualment Segona Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i Regidora de l’Àrea de seguretat, convivència i civisme està citada a declarar el proper dia 1 de desembre de 2015 a les 9 hores del matí com imputada per 5 presumptes delictes en el jutjat d’Instrucció núm. 3 de L’Hospitalet. Perea és una estreta col·laboradora de Carme Chacón i és la número 3 a la llista de les eleccions del 20D pel PSC.
 
 
 
 
Mercè Perea Conillas
© PSC.cat



El directe!cat ha rebut el document que cita com a imputada a Mercè Perea Conillas i que hauria d'anar a delcarar el proper dimecres dia 1. Advocats consultats pel nostre mitjà han donat validesa al document.  D'altra banda, el PSC ha afirmat al directe!cat que  'no tenen constància' de la situació. Mercè Perea, nùmero 3 a la llista dels socialistes al Congrés, és una estreta col·laboradora de Carme Chacón i estaria imputada per haver comès, presumptament, aquests 5 delictes següents:
 
- Apropiació indeguda. article núm. 248 del codi penal.
 
- Delicte societari. article 295 del codi penal.
 
- Simulació de relació laboral, per gaudir d’un benefici fiscal. article núm. 308 del codi penal.
 
- Falsedat en document mercantil. article núm. 392 del codi penal.
 
- Falsedat en document privat. article núm. 395 del codi penal.
 
 
 
 
 
 
 
Aquest procediment judicial contra Mercè Perea i dues persones més, comença a partir d'una inspecció per part de l’Agència Tributària de Catalunya per un presumpte frau al intentar beneficiar-se d’una bonificació del 95 per cent de l'impost de donacions.
 
 
Enllaç noticia :