divendres, 9 d’octubre del 2015

No és previst que Duran i Lleida, advocat de Joana Ortega, l’acompanyi dimarts a declarar

Divendres  9.10.2015  14:02

ACN

El líder d'Unió és l'advocat de la consellera i dimarts està previst que sigui a Madrid.

 

 


Duran i Lleida(i Lladre), en una imatge d'arxiu.

La consellera d’Unió Joana Ortega és molt possible que hagi d’anar a declarar el dimarts vinent sense la companyia del seu advocat, i president del partit, Josep Antoni Duran i Lleida. Ortega està citada a declarar a les quatre de la tarda al Tribunal de Justícia de Catalunya per la seva intervenció durant el 9-N. Aquest mateix dia Duran i Lleida té agenda parlamentària a Madrid. Segons el departament de premsa d’Unió l’agenda podria ser ‘ineludible’. Hores d’ara no està previst que Duran vagi amb Ortega a declarar.


Josep Antoni Duran i Lleida es va donar d’alta com a advocat, després de molts anys de no exercir, quan es va saber que la consellera, i fa poc mà dreta seva, Joana Ortega seria citada a declarar pel 9-N. S’interpretava el  gest de Duran com una manera de fer-li costat, tot i que el dia a dia del cas, l’ha portat el penalista Rafael Entrena, que sí acompanyarà Ortega al Tribunal de Justícia de Catalunya.

Miquel Roca i Junyent, sí que acompanyarà Irene Rigau
La consellera Irene Rigau també haurà de declarar dimarts per la seva intervenció en el 9-N. Segons informa el seu departament de premsa, en aquest cas el seu advocat, Miquel Roca i Junyent, sí que l’acompanyarà a declarar. Com en el cas de Duran, el dia a dia del cas no l’ha portat ell directament, sinó l’advocat Jordi Pina. Tots dos hi seran.

Dijous declararà el president. El seu cas el porta l’advocat Xavier Melero, un dels lletrats de capçalera de Convergència.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/no-esta-previst-que-duran-i-lleida-acompanyi-joana-ortega-a-declarar/