divendres, 9 d’octubre del 2015

Xiulets o aplaudiments? Tensió a la graderia amb Piqué

per B.V. (Redacció) 9 d' Octubre 2015

El futbolista del Barça i la selecció espanyola juga aquest vepre amb La Roja a Logroño. L'afició promou una campanya per xiular-lo.

 

 








Batalla a la xarxa entre els partidaris i els detractors de Gerard Piqué. Les etiquetes #PitosaPiqué i #PitemosaPiqué demanen rebre el central del Barça i de la selecció espanyola amb una gran xiulada en el partit entre Espanya i Luxemburg d'aquest divendres a Logroño, tal i com va explicar El Món. D'altra banda, #AplaudamosaPiqué busca donar suport al futbolista.

Tot i que a Twitter no queda clar quins missatges s'imposen, si els favorables o els contraris al central barceloní, el cert és que al terreny de joc l'escridassada a Piqué és més nombrosa que els apluadiments. Aquest dijous, en l'entrenament de la selecció espanyola a l'estadi de Logroño, els xiulets es van imposar als aplaudiments, tal i com es pot veure en aquest vídeo del diari Marca.

El partit d'aquest vespre (20:45) ha centrat l'interès en veure la reacció de la graderia, i saber si Piqué continua el calvari de ser xiulat, o si rep els aplaudiments de l'afició de la Roja. El central blaugrana rep l'esbroncada del públic des de les seves declaracions en contra del Reial Madrid -amb el ja famós "Gracias a Kevin Roldán, contigo empezó todo"-, i de mofa contra el club blanc en la celebració de la Supercopa d'Europa.

L'afició d'Espanya també ha atacat Piqué per les seves reiterades declaracions a favor del dret a decidir de Catalunya. Cal recordar que el futbolista ha assistit a manifestacions de l'Onze de Setembre i que també va anar a votar al 9-N.

D'altra banda, Miguel Ángel Lotina, exjugador i exentrenador del Logroñés, i actual tècnic de l'Al-Shahaniya de Qatar, va opinar que "crec que l'afició xiularà Piqué. Conec Logroño i se sent molt espanyola, i el que va dir Piqué [manifestant-se a favor del dret a decidir de Catalunya] no va agradar".







Enllaç notcia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/10/tensio_a_la_graderia_amb_pique_151837.php