dijous, 22 d’octubre del 2015

Homs diu que CDC i ERC aniran ‘junts’ a les eleccions espanyoles

Dijous  22.10.2015  11:38

PAÍS

Insinua que no es repetirà una fórmula com Junts pel Sí.

 

 

 




Les eleccions espanyoles del 20 de desembre s’apropen i CDC i ERC, a més, han de decidir si es presenten i com, després d’haver concorregut junts al 27-S amb la fórmula de Junts pel Sí. El conseller de la Presidència i dirigent de CDC, Francesc Homs, s’hi ha referit aquest dijous al matí en un esmorzar informatiu a Barcelona, assegurant que totes dues formacions cerquen ‘fórmules supercreatives’ per a concórrer als comicis junts, però sense repetir necessàriament ‘el mateix’ que van acordar fer a les eleccions al Parlament.


Del que no dubta gent Homs, però, és de la necessitat que l’independentisme es presenti al 20-D. ‘Es continuaran veient coses que no s’han vist. Crec que no farem exactament el mateix –que al 27-S- però ho farem junts’, ha afegit.

‘Es pot fer de moltes maneres i més en aquest tipus d’eleccions. La formula serà una anècdota, és absolutament secundari. Però hi ha la determinació d’anar junts, i la decisió final i la fórmula o fórmules concretes de com anem junts seran les que més rendiment ens donin.

Serem pràctics’, ha detallat. A més, s’ha declarat disposat a encapçalar la llista del seu partit al congrés espanyol, tot matisant que això encara no està clar i que ell pot ‘fer una cosa i la contrària’.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/homs-diu-que-cdc-i-erc-aniran-junts-a-les-eleccions-espanyoles/