dilluns, 5 d’octubre del 2015

ERC contempla totes les opcions de cara a les eleccions espanyoles, fins i tot no presentar-se

| 05/10/2015 a les 14:05h

L'executiva ha posat sobre la taula totes les possibilitats, amb la premissa d'escollir la que "millor acompanyi el procés”

Sergi Sabrià insisteix, però, que ara cal centrar-se en les negociacions amb la CUP per votar el nou president

Sergi Sabrià: «Ens vam presentar amb el compromís que Mas seria el president i no hi renunciarem» 



Sergi Sabrià, portaveu d'ERC, aquest matí | ACN

Esquerra Republicana encara no ha decidit amb quina fórmula es presentarà en les eleccions espanyoles del proper 20 de desembre. Segons el portaveu del partit, Sergi Sabrià, la formació contempla totes les opcions, fins i tot la de no presentar-se.


Aquest dilluns, Sabrià ha explicat en roda de premsa que l'executiva ha posat sobre la taula totes les possibilitats, amb la premissa d'escollir la que "millor acompanyi el procés”. Ara bé, de moment el partit vol centrar els esforços en les negociacions amb la CUP, per preparar la votació del nou president que emani de la configuració parlamentària sorgida de les eleccions del passat 27 de setembre.

Sobre aquesta qüestió, Sabrià ha defensat la discreció i que cal centrar el debat en el "què", convençut que després es podrà arribar a un acord sobre el "qui". A més, ha insistit que el compromís d'ERC és que Artur Mas sigui el presidenciable i ha dit que espera que tothom demostri "sensibilitat i sentit de país”.
Enllaç noticia :