dilluns, 5 d’octubre del 2015

Aznar: "El procés secessionista continuarà endavant"

per Redacció 5 d' Octubre 2015 

L'expresident espanyol avisa que "el votant català, espanyol i constitucionalista creu que la unitat d'Espanya està millor representada per C's".



L'expresident espanyol José María Aznar   |   ACN



L'expresident espanyol, José María Aznar, ha vaticinat avui que "el procés secessionista continuarà" i, segons ell, "ho farà de la mà de les forces més radicals". Creu Aznar que "les forces més radicals substituiran les forces menys radicals", segons ha assenyalat durant la seva intervenció en el fòrum "Futuro en español".


L'expresident espanyol ha tornat a criticar les polítiques de Mariano Rajoy sobre Catalunya i ha advertit que en aquestes eleccions del 27-S hi ha hagut "una clara victòria de Ciutadans" a l'espai del centredreta. Segons Aznar el partit d'Albert Rivera es pot quedar amb "la primacia" davant del PP en aquesta franja i cal una reflexió sobre els motius.

Al seu entendre el votant català, espanyol i constitucionalista de Catalunya creu que "la unitat d'Espanya està millor representada per Ciutadans". A més, Aznar s'ha mostrat contrari a una reforma de la Constitució "que signifiqui que Espanya ha de pagar un preu als secessionistes".


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/10/aznar_el_proces_independentista_continuara_endavant_151673.php