divendres, 4 de setembre del 2015

Ni el PSOE creuen en Iceta

Divendres, 4 de setembre de 2015 13:00 h

El PSC farà servir Sánchez als seus espots electorals davant la falta de credibilitat d’Iceta


Iceta no ha entès que a Catalunya l’estratègia de fer servir polítics espanyols perquè expliquin als catalans què han de fer només evidencia que el socialistes no han entès res. L’actualitat política ha deixat més que clar que el PSOE no comprèn el procés i la situació catalana, i que tampoc té cap interès en comprendre-la, tot i així, Iceta ja ha dit que anirà de la maneta de Pedro Sánchez durant la campanya. I això no és tot, Pedro Sánchez posarà la cara als espots de campanya del candidats socialista a la presidència de la Generalitat. O Iceta està totalment fora d’òrbita, o Pedro Sánchez i els socialistes de la cúpula de Madrid tenen tanta poca fe en el seu candidat a Catalunya que han decidit una intervenció descarada al PSC.  



© @acn
 El vaixell continua enfonsant-se i Iceta hi posa pedres

Això no és tot, Iceta tindrà un altre acompanyant durant la campanya, l’expresident d’Espanya, Felipe González, que fa uns dies va titllar els catalans de nazis en un article que li ha costat el respecte de tants que encara veien en ell el polític de la jaqueta de pana.

Es tracta d’una estratègia realment surrealista si és que és decisió de Miquel Iceta i dels seus assessors. O el PSC ha desconnectat el cable que l’unia a la realitat catalana o la seva falta de credibilitat d’Iceta i la seva direcció ha permès una intervenció del PSOE des de Madrid que l’únic que aconseguirà és fer una campanya per Espanya i no per a Catalunya.

Però realment el PSOE pot permetre’s perdre Catalunya, que havia estat el seu feu, d’aquesta manera? Potser ja han assumit que aviat serem un Estat independent i ja ens donen per perduts.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/428887/ni-el-psoe-creuen-en-iceta