divendres, 4 de setembre del 2015

Terribas desarma a Coscubiela

Divendres, 4 de setembre de 2015 10:10 h

La periodista deixa en evidència les incongruències del discurs de Catalunya Sí que es pot en contra de Junts pel Sí


Entrevistat aquest matí a Catalunya Ràdio, el diputat al Congres dels Diputats, Joan Coscubiela ha patit les conseqüències de la indefinició del discurs de la seva candidatura, Catalunya Sí que es Pot, que fins ara s’ha dedicat majoritàriament a atacar Junts pel Sí per tal d’ocultar la seva pròpia fragilitat. Preguntat per la teòrica defensa del dret a decidir que defensa Catalunya Sí que es Pot, Coscubiela ha intentat tirar pilotes fora però ha quedat retratat per Terribas quan ha hagut de reconèixer que el referèndum del que parla Pablo Iglesias és per a tot l’Estat i no només a Catalunya. Tot seguit, el diputat ha acusat Junts pel Sí de ser una tapadora per no ensenyar les sigles de CDC, una acusació que li ha sortit molt cara quan Terribas li ha contestat que, de ser així, Catalunya Sí que es Pot és el mateix per a ICV.  






 Terribas li baixa els fums a Coscubiela

El partit de Coscubiela no passa pel seu millor moment, però ha jugat bé les seves cartes per tenir la seguretat que amb la candidatura que forma amb Podemos, i altres companys de viatge, el mal tràngol serà més lleuger.

Però la indefinició amb la indefinició resulta en un discurs molt fràgil, i és per això que la formació dedica gran part de la seva estratègia a atacar la resta de candidatures, molt especialment la de Junts pel Sí, en comptes d’explicar-se a si mateixa.


Ha estat precisament en aquesta direcció que Coscubiela ha rebut aquest matí. En primer lloc el diputat al Congrés ha assegurat que Catalunya Sí que es Pot defensa el dret a decidir de Catalunya, tanmateix, quan s’ha vist obligat a concretar per les preguntes de la periodista, el dirigent d’ICV ha hagut de reconèixer que el referèndum del que parlen el seu company de viatge, Pablo Iglesias i la seva formació, és el de tot l’Estat espanyol decidint el futur dels catalans. En aquest punt Coscubiela s’ha escapolit com ha pogut i ha tornat al missatge caduc del diàleg amb l’Estat i l’esperança irreal.

Tot seguit, en l’estratègia habitual de confrontació per evitar parlar del propi projecte, el candidat de Catalunya Sí que es Pot ha atacat a CDC acusant-la d’amagar-se sota unes altres sigles, afirmació a la qual Terribas li ha contestat “escolti, Iniciativa està fent el mateix”.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/428867/terribas-desarma-a-coscubiela