dijous, 6 d’agost del 2015

Rajoy aconsegueix ser el pitjor President d’Espanya de tots els temps

Dijous, 6 d'agost de 2015 10:10 h

Segons el CIS l’actual president de l’Estat espanyol rep una qualificació més baixa que Zapatero en el pitjor moment


Les no compareixences, les rodes de premsa a través d’un televisor, la llarga llista de mesures econòmiques populistes i electoralistes que han quedat en un calaix sense dur-se a terme, la incomprensió del territori, la llei mordassa i altres mesures de retrocés democràtic, ... i tantes altres han portat a Mariano Rajoy al top ten dels pitjors polítics d’Espanya. El líder del Partit Popular ha aconseguit, fins i tot, superar a Zapatero, el President que es va quedar en blanc davant la crisi. I de fet, sort n’ha tingut Rajoy de Zapatero, que li va deixar el llistó en un lloc assumible i un bon sac d’excuses per poder culpar-lo. 
 


© @acn


El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, es troba entre els líders pitjor valorats (2,61) segons les dades del CIS, seguit de Rosa Díez d'UPyD (2,97) i Josep Antoni Duran i Lleida (2,85), o els portaveus del PNB i d'Amaiur al Congrés, Aitor Esteban (3,06) i Mikel Errekondo (3,08). De fet, Mariano Rajoy inspira poca confiança al 28,1% dels enquestats i cap confiança al 53,3%. 

Xifres que estan per sota del que va aconseguir Jose Rodríguez Zapatero a la pitjor etapa del seu mandat. El juliol de 2011 Zapatero aconseguia una valoració total del 3,47, inspirava poca confiança al 33% dels enquestats i cap confiança al 48,5%. 

Aleshores el fracàs de Zapatero va obrir la porta novament a un govern popular i va deixar el PSOE recuperant-se d’una gran patacada.

Ni Rajoy, ni cap membre del govern
 


Segons les dades del CIS, Rajoy no és l’únic que no té l’aprovació de la ciutadania, de fet cap membre del Govern espanyol aconsegueix un aprovat. El membre del govern amb una millor nota no supera en prou feines el 3, i és Jose Manuel García Margallo (3,23), Ministre d’Exteriors i Cooperació.

El segueix Soraya Sáenz de Santamaria (3,17), vicepresidenta del Govern; Alfonso Alonso (Sanitat i Assumptes Socials) i Anna Pastor (Foment) amb una nota irrisòria 2,86. 

La pitjor valoració se l’emporta el Ministre de Cultura, Iñigo Méndez de Vigo, que malgrat amb un ridícul 1,92.  


Enllaç noticia :

http://directe.cat/423837