dijous, 20 d’agost del 2015

Crida a boicotejar RENFE l'11 de setembre

Dijous, 20 d'agost de 2015 05:00 h

Durant les darreres hores, la gent s'ha començat a mobilitzar contra la vaga de RENFE prevista per la Diada Nacional


El sindicat principal de maquinistes de Renfe, Semaf, va triar fa una setmana els dies 4, 11, 14 i 15 de setembre per fer una vaga de maquinistes. El seu portaveu, Santiago Pino, ha explicat que va intentar triar dies laborables fora d'agost per no afectar els passatgers ocasionals de l'estiu. Assegura que el sindicat espanyol no va caure que l'11 era festa a Catalunya, i que ja han estat advertits. Però el sindicat no ha modificat la data, la qual cosa ha fet pensar a tothom que han volgut aprofitar l'avinentesa per evitar el desembarcament massiu de gent d'arreu del Principat a Barcelona.



RENFE dóna un servei propi d'un Estat de la monarquia borbònica. És l'hora de derrocar aquesta estructura d'Estat espanyola


La vaga prevista

Segons el pla inicial previst per Semaf (Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris), els dies 4, 11, 14 i 15 de setembre hi han previstes vagues de 24 hores per mirar de cercar el màxim impacte mediàtic (i, de pas, fastiguejar els usuaris de la xarxa de rodalies catalana, maltractats ja de per naturalesa per aquesta companyia). Sobre la taula hi ha assumptes referents a la negociació del conveni col·lectiu. L'avís per part de molts usuaris que l'11 hi ha un esdeveniment important a Catalunkya no els ha fet rectificar.

La població crida al boicot

És l'hora de derrocar la companyia. En l'enèsim i el més important dels esforços de la ciutadania de Catalunya per derrocar un règim antidemocràtic i totes les seves estructures d'Estat -inclosa RENFE-, la xarxa ha cridat a boicotejar la companyia aquell dia si no s'asseuen a la taula i retiren l'11 del llistat de dies de vaga previstos al calendari de mobilitzacions. El boicot demana que la gent agafi el primer tren del dia (atenent-se als serveis mínims), i es munti al tren sense pagar com a símbol de protesta. En concret, la crida que està circulant és la següent:
"RENFE farà vaga l'11 de setembre, reduint al 50% la freqüència de pas. Et recomanem que agafis el tren de les 6 del matí i no paguis. Castiga a la RENFE per voler fer boicot a la Diada Nacional de Catalunya. Quan vegin que el primer tren del dia està ple i no han facturat, l'Estat espanyol reaccionarà. Passa-ho, ho ha de fer tot Catalunya!".


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/426078/crida-a-boicotejar-renfe-l-11-de-setembre