dilluns, 17 d’agost del 2015

Al PSOE, viciat al joc bipartidista, li sembla “una falta de respecte” la unitat de Junts pel Sí

Dilluns, 17 d'agost de 2015 13:15 h

El secretari de política federal dels socialistes diu que “tots sabem que Catalunya no serà independent” perquè no ho permet la llei.

 

 




El PSOE ha posat el crit al cel per la unitat que ha pogut bastir l’independentisme català. Avesat al joc inacabable del bipartidisme on seria impensable un acord entre la dreta i l’esquerra –excepte per lligar reformes constitucionals express o per votar contra les iniciatives catalanes-, el secretari de política federal socialista, Antonio Pradas, ha dit que li sembla “una falta de respecte una candidatura on està unida la vella burgesia catalana i un antic comunista”. 

Els socialistes continuen entre dues aigües

Pradas ho ha justificat amb l’argument que no estan parlant de les retallades i de les necessitats reals de la ciutadania. A més, ha precisat que s’està intentant anul·lar aquesta discussió “sota el debat fals d’independència sí o no quan tots sabem que Catalunya no serà independent perquè no ho permet la llei”. 




A la vegada que ha dit que vol allunyar-se del frontisme ‘independència sí o no’, Pradas ha fet una defensa acèrrima de la unitat d’Espanya, tot emulant el PP.  

Ara bé, d'altra banda, en una referència implícita a CDC, ha afirmat que “han estat fent molt de mal a la classe treballadora”, en un intent de copiar el discurs de Podemos. Els socialistes continuen entre dues aigües. 


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/425574/al-psoe-viciat-al-joc-bipartidista-li-sembla-una-falta-de-respecte-la-unitat-de-junts-pel-