dilluns, 17 d’agost del 2015

Nervis a Ciudadanos amb la Diada

Dilluns, 17 d'agost de 2015 12:45 h

Asseguren que al Via Lliure topa amb la llei i insta la Junta Electoral que avaluï si la manifestació de la Diada incompleix la LOREG i actuï si s'escau. :D



Carrizosa


El segon d’Arrimadas, Carlos Carrizosa, ha instat avui la Junta Electoral per tal que avaluï si la manifestació de l'Onze de Setembre incompleix la Llei Orgànica de Règim Electoral General i que actuï si s'escau. Carrizosa ha reconegut que Ciudadanos no pot fer una petició formal perquè són "part interessada", però ha manifestat que la manifestació de la Diada topa amb la llei. "La insistència de la gent vinculada a Junts pel Sí per desvincular la manifestació dels actes electorals ja és una prova que la distinció no està gens clara", ha dit.  

Segons recull l’ACN, Carrizosa ha indicat en roda de premsa que ells "no són un bufet d'advocats" i no seran els que recorreran la manifestació de la Diada davant de la Junta Electoral. Ara bé, sí que ha considerat que aquesta hauria d'actuar d'ofici i estudiar si compleix la LOREG. A parer de Ciudadanos, com a mínim hi ha dubtes, i per això reclama a les institucions que facin complir la llei.

D'altra banda, sobre la reforma constitucional que ara planteja el PP, Carrizosa s'ha mostrat molt crític amb els populars per posar-la sobre la taula just ara, en vigílies d'eleccions, quan han tingut quatre anys per fer-ho. "Ocurrències d'última hora que té Rajoy, que té en realitat el calendari electoral al cap més que voler una veritable reforma constitucional", ha conclòs.

Ja ha avançat que Ciudadanos rebutjarà una reforma que serveixi per "blindar la partitocràcia i la llei electoral", i només entrarà a parlar-ne si realment introdueix canvis profunds. "Reformar només per acontentar aquells que mai estaran contents no és lògic ni desitjable", ha dit. De moment, ha criticat que es plantegi sense establir els seus objectius, en la línia també del PSOE, que "no especifica" els continguts.  



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/425566/nervis-a-ciudadanos-amb-la-diada