divendres, 10 de juliol del 2015

Rajoy retallarà de nou la despesa l'any que ve, tot i l'augment de la recaptació

10/07/2015

La vicepresidenta espanyola critica la llista sense polítics, i diu que Mas vol que "els ciutadans el representin a ell".


Redacció









La vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, ha insistit avui en la roda de premsa posterior al consell de ministres, que encara que hi hagi llista independentista el 27-S unitària seran unes eleccions de caire autonòmic. "Convoqui com convoqui [Artur Mas] i es presenti qui es presenti, això són unes eleccions autonòmiques", ha remarcat.



Sáenz de Santamaria ha aprofitat per criticar la llista sense polítics de la qual es parla, i l'ha atribuïda al president quan en realitat l'han proposada les entitats sobiranistes. "El president de la Generalitat, en comptes de presentar-se ell per representar els ciutadans, vol que els ciutadans es presentin per representar-lo a ell", ha apuntat.

Santamaría ha criticat que la política sobiranista de Mas "només ha aconseguit dividir la societat catalana i disminuir el suport a la seva opció" i ha afirmat que la convocatòria de les noves eleccions és la constatació d'un fracàs "perquè serien les terceres en cinc anys".
 Enllaç noticia :