dilluns, 27 de juliol del 2015

Forcadell alerta l’Estat: les amenaces equivalen a desprestigi internacional

Dilluns, 27 de juliol de 2015 15:25 h

La número 2 de Junts pel Sí per Barcelona diu que les promeses de Pablo Iglesias li recorden les promeses mai complides de Zapatero. 








L'expresidenta de l'ANC  ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a Catalunya Ràdio, que el govern espanyol reacciona amb "amenaces" perquè "no tenen propostes polítiques" i ha assenyalat que el govern espanyol té un problema perquè "qualsevol amenaça els desprestigia molt a nivell internacional". 



Ni tercera Via, ni Podemos, ni PP ni PSOE
Sobre les alternatives a la independència que plategen diferents partits, Forcadell ha recordat que els
plantejaments del PSC i Unió, “és tornar 40 anys enrere”, el "PP i PSOE tenen la mateixa política" respecte a Catalunya, i la posició del líder de Podem, Pablo Iglesias, li recorda la promesa de José Luis Rodríguez Zapatero de donar suport a l'Estatut que aprovés el Parlament de Catalunya.

Convida a Procés Constituent a votar Junts Pel Sí
L’expresidenta de l’ACN ha considerat que "molta gent" de Procés Constituent "pot votar" i es pot sentir "molt identificada" amb la candidatura encapçalada per Raül Romeva. "Estem oberts absolutament a tothom" i "aquesta llista és per a les persones que sí que volen la independència", ha dit  preguntada per Procés Constituent després que aquest cap de setmana aquest moviment hagi decidit no presentar-se a les eleccions del 27-S.


Enllaç noticia :