dimarts, 7 de juliol del 2015

Enèsim fracàs dels partits en la llei electoral

07/07/2015

El projecte torna a encallar-se pel desacord sobre el sistema electoral. Els diputats de CiU, PSC, ERC i ICV-EUiA, els únics presents a l'inici de la reunió de la ponència de la llei electoral (ACN).


Agències


Els diputats de CiU, PSC, ERC i ICV-EUiA, els únics presents a l'inici de la reunió de la ponència de la llei electoral (ACN)


Catalunya no tindrà la seva pròpia llei electoral després de fracassar per enèsima vegada les negociacions entre els partits del Parlament. Fa anys que busquen un acord.

Fonts parlamentàries han explicat que la ponència de la llei s'ha tancat avui sense l'acord necessari, per la qual cosa la norma ni tan sols es debatrà en l'últim ple de la legislatura, previst pel dimecres 22 de juliol.

El sistema electoral ha estat de nou l'escull insalvable entre els partits, que no han aconseguit la majoria necessària de dos terços de la Cambra perquè la llei pogués veure la llum. La discussió és entre els qui primen la població i els qui volen també una ponderació del territori.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/07/enesim_fracas_dels_partits_en_la_llei_electoral_110551.php 

 

1 comentari :

Carles Acózar ha dit...

L'argument feixista de la dreta de donar veu als conills dels terratinents per treure-la als ciutadans és fastigosa, com ells.