dimecres, 17 de juny del 2015

Matí de nervis, rumors i reunions al Parlament amb Mas i els consellers d'Unió sota pressió

Parlament de Catalunya
La continuïtat penja d'un fil cada cop més prim. Aquest dimecres al migdia hi ha convocada una reunió del comitè de govern d'Unió en què es pot decidir rebutjar l'ultimàtum de Convergència perquè els democristians se sumin al full de ruta independentista de cara a les eleccions del 27 de setembre.

Els dirigents de CDC ja es reserven el vespre per si han d'acudir a una reunió d'urgència per analitzar la crisi amb els seus socis de federació. I mentrestant, al Parlament, es desenvolupa el ple monogràfic sobre sanitat, on coincideixen els caps visibles de CDC i Unió.


Sobre les 11.30 hores, després de la intervenció del president de la Generalitat, Artur Mas, a l'hemicicle, la sessió s'ha suspès per espai de mitja hora i els màxims dirigents de CDC i Unió han aprofitat per reunir-se. Ho han fet per separat. 

Mas s'ha dirigit al seu despatx, al costat de l'escalinata del Palau del Parlament, i n'ha sortit al cap de mitja hora amb la plana major del seu partit: Josep Rull, Francesc Homs i Lluís Corominas. 

A pocs metres, en la mateixa zona de despatxos, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, es reunia amb el secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, i el vicesecretari del partit, Antoni Font.


Enllaç noticia :