dilluns, 8 de juny del 2015

ERC aplaudeix que Colau vagi a la Meridiana

CRÒNICA 
08/06/2015

Anna Simó assegura que la reunió entre la líder de Barcelona en Comú i l’ANC i Òmnium “té uns resultats que no podem deixar de qualificar de molt bons”.

 

Alèxia L. Ferret   


Anna Simó aquest matí durant la roda de premsa


La portaveu nacional d’ERC en funcions, Anna Simó, que després del Consell Nacional del partit serà adjunta a la presidència per a les relacions institucionals, ha fet avui la seva última roda de premsa.

Simó ha valorat la reunió d’avui entre Ada Colau i l’ANC i d’Òmnium i ha aplaudit que la futura alcaldessa pensi anar a l'acte de la Meridiana l'11-S. "Ha estat una reunió que té uns resultats que no podem deixar de qualificar de molt bons”, ha dit.


En aquest sentit, Simó ha recordat que dins la candidatura de Barcelona en Comú “hi ha gent molt diversa, a favor de la independència i en contra” i que és una gran notícia que Colau es mostri de manera clara per “posar la ciutat de Barcelona al capdavant de l’11-S, i que es vulgui posar a la capçalera de la manifestació de la Meridiana”.

No volen valorar la pregunta d’Unió

Simó no ha volgut posicionar-se en canvi sobre la pregunta que Unió farà aquest cap de setmana als seus militants sobre el camí que ha de seguir el partit. “Nosaltres tenim una màxima que és el respecte als processos interns de les altres formacions polítiques, per tant, no hi tenim res a dir”, ha assenyalat. Però ha volgut deixar clar que “el que és important és la resposta dels militants d’Unió”.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/06/erc_aplaudeix_que_colau_vagi_a_la_meridiana_109630.php