divendres, 17 d’abril del 2015

L'embolic de Pedro Sánchez amb el full de ruta

17/04/2015

FULL DE RUTA

El líder del PSOE diu que després del 27-S "hi haurà unes altres eleccions l'any 2016", quan en realitat serà un referèndum.


Bernat Vilaró



Pedro Sánchez, PSOE


El secretari del general del PSOE, Pedro Sánchez, s'ha fet un embolic amb el full de ruta que han signat CDC i ERC, juntament amb les entitats sobiranistes de l'ANC, Òmnium i l'AMI. En una entrevista a 'Els matins de TV3', Sánchez ha afirmat avui que "han convocat unes eleccions que anticipen que n'hi hauran unes altres al 2016...".

Aquí, Lídia Heredia, l'entrevistadora, li ha dit: "Com? No, allò seria un referèndum", i Sánchez ha respost: "Ah, seria un referèndum? Bé, diga-li com vulgui".


A continuació la periodista ha continuat: "Veig que no s'ha llegit el full de ruta", i Sánchez no ha dit res.

Sobre el procés sobiranista, el líder socialista espanyol ha criticat que, "des del 9-N, el que hem vist és una lluita de poder bastant preocupant entre Mas i Junqueras".

"A Catalunya estan passant moltíssimes coses, algunes tenen a veure amb el pols sobiranista, però d'altres són sobre el malestar democràtic, l'allunyament del sistema polític.

Cal renovar la confiança dient que hi ha coses que s'han fet bé i cal mantenir, i d'altres que cal reformar, i per això hi ha el PSOE", ha manifestat.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/04/l_embolic_de_pedro_sanchez_amb_el_full_de_ruta_108115.php