dimecres, 29 d’abril del 2015

Construïm encén la polèmica amb dos tuits contra la DUI i el viatge de Mas als EUA

29/04/2015

La plataforma impulsada per Duran assegura que "si algú es pensa que els EUA i/o la UE forçaran a Espanya a negociar la DUI que viatgi una mica i s'assabenti el pa que es dóna".


Nerea Rodríguez


Les piulades fetes per 'Construïm'


Construïm, la plataforma impulsada per Josep Antoni Duran i Lleida, va fer ahir dues piulades a Twitter que han aixecat una forta polèmica. El primer d’aquests tuits carregava: “Si algú es pensa que els EUA i/o la UE forçaran a Espanya a negociar la DUI que viatgi una mica i s'assabenti el pa que es dóna”; i el segon, continuava en el mateix to: “Realitat: l'últim viatge de Mas als EUA és la primera vegada que un president de la Generalitat no aconsegueix una foto amb cap càrrec important”.





Un dels primers en respondre va ser el cap de comunicació d'exteriors de la Generalitat, Jaume Clotet, qui va piular: “Pèssim comentari, tenint en compte que la trobada amb el governador de Califòrnia es va suspendre per la mort de sa germana”. Per la seva banda, el secretari d’Universitats de la Generalitat i membre d’Unió, Antoni Castellà, va fer una piulada exactament igual que la de Clotet, i en va fer una altra afirmant amb contundència: “Com va dir un conseller en l'últim Consell Nacional d’Unió i la majoria vàrem aplaudir, definitivament Construïm són els nostres adversaris!







També s’hi va pronunciar el diputat de CiU al Congrés dels Diputats Pere Macias: “Mai construireu res amb aquest pèssim estil!”, va lamentar des del seu compte de Twitter.







Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/04/construim_encen_la_polemica_amb_dos_tuits_contra_la_dui_i_el_viatge_de_mas_als_eua_108504.php