dimecres, 29 d’abril del 2015

Alfred Bosch sorprèn imitant Trias i Colau en el darrer vídeo de precampanya

Dimecres, 29 d'abril de 2015 14:25 h

 

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona s’empesca una forma original per denunciar la manca de claredat del candidat de CDC i de Barcelona en Comú.






Barcelona (ACN).- L'alcaldable d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, ha sorprès en el seu darrer vídeo de precampanya imitant ell mateix a dos dels seus rivals en les eleccions del proper 24 de maig. El vídeo comença amb un Bosch amb ulleres taronges, com les que identifiquen al candidat de CiU, i fent servir llenguatge tècnic sobre "l'smart city" que és Barcelona. "Heu entès res? No", acaba dient ell mateix en treure's les ulleres.

Tot seguit, un Bosch amb dessuadora descordada i tupè divaga sobre la "la incapacitat de la casta" i el "col·lapse del capitalisme". "Heu entès res? Tampoc, oi?", conclou.


El candidat republicà, ja sense disfressa acaba dient que ell sí que parla clar: “És l'hora de parlar clar. Barcelona és una ciutat d'èxit, però aquest èxit no arriba a tothom.

Què podem fer? Ens hem d'arremangar i ajudar a tothom que vulgui anar millor. No hem de tenir por al talent i a la creació. Treballarem perquè Barcelona sigui la capital de la República Catalana i sigui una ciutat més justa. Som la Barcelona del Sí!”.






Enllaç noticia :


http://www.directe.cat/noticia/400948/alfred-bosch-sorpren-imitant-trias-i-colau-en-el-darrer-video-de-precampanya