dimecres, 8 d’abril del 2015

A la caça i captura d’estelades

Dimecres, 8 d'abril de 2015 05:00 h

Jueus, Homosexuals, Moros, i ara “Catalans” l’original campanya de l’entitat franquista per caçar catalans que tant sols volen viure en llibertat i lluir la bandera estelada.

 

 


 

L’entitat unionista presidida per un fidel seguidor de Fuerza Nueva que dona suport i participa en actes on és nega la persecució del català pel franquisme i, fins i tot, la mateixa dictadura ha reprès la campanya de caçar catalans i estelades de la mateixa manera que l’Alemanya nazi assenyalava primer els jueus, comunistes, gitanos, etc, per desprès portar-los als camps d’extermini nazi. 

Doncs ara amb el suport econòmic i mediàtic del poder espanyol demanen assenyalar estelades i desprès ells ja s’ocuparan de prendre mesures. 

Ara ja pots denunciar catalans de manera anònima a estelades@societatcivilcatalana.cat


Una nova manera de perseguir la llibertat de tot un poble. El franquisme torna a l’estat espanyol de la ma de Societat Civil Catalana, la mateixa entitat que insulta i promou els àtacs contra la llibertat i la democràcia, la mateixa entitat que participa i atia actes que neguen la persecució contra la llengua catalana i la dictadura franquista.

Aquesta entitat que té molts diners i molt suport mediàtic, però que no té suport de la societat civil catalana, ara ens alliçona i persegueix catalans pel sol fet de voler votar i votar independència.  


Enllaç noticia :