dilluns, 2 de març del 2015

Mas a la CNBC: "Una Catalunya independent seria més rica"(video)

02/03/2015

INDEPENDÈNCIA

El president de la Generalitat defensa a la cadena nord-americana les eleccions del 27-S: "És l’única via que tenim".


Nerea Rodríguez



El president Mas amb la periodista Seema Mody durant l'entrevista a la cadena CNBC


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha concedit avui una entrevista a la cadena nord-americana CNBC des del Mobile World Congress, i on ha aprofitat per defensar les eleccions plebiscitàries del proper 27 de setembre: “Només tenim una via, les eleccions, per saber l'opinió dels catalans sobre el procés independentista”, ha dit després de deixar clar que les eleccions son conseqüència de la negativa del govern espanyol a negociar un referèndum pactat.

Alhora, Mas ha afirmat que una Catalunya independent seria més rica i tindria més capacitat de prendre decisions que actualment, però ha subratllat que “no sabem si existeix aquesta majoria social o no” perquè no s'ha celebrat la consulta definitiva per conèixer amb exactitud l’opinió dels catalans. El president ha comparat una Catalunya independent a països com Àustria o Dinamarca.

Durant l’entrevista, el president de la Generalitat també ha volgut manifestar que una Catalunya independent no generaria una situació perjudicial per a Espanya en termes econòmics.




Enllaç noticia:

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/mas_a_la_cnbc_una_catalunya_independent_seria_mes_rica_106784.php