dijous, 5 de març del 2015

Girona donarà la cara pel jutge Vidal

Dijous, 5 de març de 2015 09:40 h

Diumenge hi ha convocat un gran acte de suport al jutge a l’Auditori de Girona.




Santiago Vidal estudia què farà a partir d'ara d'entre les diverses ofertes rebudes



La Fundació Llibreria les Voltes, amb el concurs d’El Punt Avui i la presència d’Òmnium Cultural han organitzat un acte de suport al jutge Santiago Vidal per diumenge a les 12h del migdia a l’Auditori de Girona, després de la sanció rebuda del CGPJ.

La societat catalana s’ha mobilitzat en un temps rècord per mostrar el seu suport al jutge Santiago Vidal després de la sanció de tres anys que li ha imposat el CGPJ.


El proper diumenge 8 de març al migdia hi haurà una gran acte de suport al jutge català a l’Auditori de Girona. Sota el lema ‘No hi ha dret’, El Punt Avui conjuntament amb la llibreria Les Voltes (que ha impulsat el web unanovaconstitucio.cat) organitzaran un acte que comptarà amb la presència de la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals.

El jutge sancionat estudia ara mateix quin camí emprèn després de la sanció. Sobre la taula té l'oferta d'ERC Barcelona per anar a les llistes com a número 2, i la del govern de la Generalitat d'assistir en la redacció de la nova Constitució a Viver Pi-Sunyer.


Enllaç noticia :